Aanmelden kan vanaf 7 juni 20.00!

Wat geweldig om na 2 jaar eindelijk jullie weer te kunnen uitnodigen!
Wij, als werkgroep, zien er naar uit je (weer) te ontmoeten en nodigen je van harte uit op de Vrouwenconferentie van D.V. 30 september – 1 oktober of op 4 – 5 november 2022!

Twee dagen er tussen uit om met zoveel andere vrouwen God te aanbidden, bemoedigd te worden en misschien wel nieuwe dingen te ontdekken. ‘Blijf in Mij’ hebben we als thema gekozen. God verlangt naar je, dat je dicht bij Hem bent, in verbinding, ieder dag. Daar gaan we op de conferentie, door de sprekers Mira de Boer en Ron van der Spoel, meer van horen.

We gaan natuurlijk ook weer veel zingen, een belangrijk onderdeel van de conferenties. Door muziek en de liederen kan God tot je spreken, je aanraken en bemoedigen.

Ook zijn er diverse workshops waar je aan deel kunt nemen; sportief, creatief, bezinnend, voor ieder wat wils! En op vrijdagavond kun je genieten van een ‘leuk duo’ dat op komt treden. Daarnaast is er voldoende ruimte om even een wandeling te maken op het Landgoed of in de prachtige bosrijke omgeving.

Heb je er al zin in? Vanaf dinsdagavond 7 juni om 20:00 uur kun je je via het aanmeldformulier op onze website aanmelden voor een van de conferenties. Wil je meer informatie over de aanmelding, kosten e.d.? Klik dan in het menu op ‘conferenties’.

Let op: Als je meerdere vrouwen wil opgeven, zorg dan dat je alle mailadressen bij de hand hebt zodat zij persoonlijk een bevestiging krijgen.

Als de financiën een probleem zijn voor je of voor iemand die jij kent in je omgeving die graag wil komen, mail dan naar info@vrouwenconferentie.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je iemand in je omgeving kennen die de Vrouwenconferentie niet kent, attendeer ze dan op onze site!

We kijken uit naar je aanmelding!

Ellen, Alieke, Lydia en Linda (v.l.n.r.)