3 en 4 November 2023

De goedheid van God

In Psalm 27:13 staat geschreven: “Mag ik niet verwachten de goedheid van de Heer te zien in het land van de levenden?” Afgelopen conferenties hebben wij iets mogen zien en horen van Zijn goedheid. En dat smaakt naar meer! Zoals er in Psalm 34 staat geschreven: “Proef en geniet de goedheid van God”.

Sprekers

Nelinda Troost

Ik ben Nelinda Troost, vrouw van Gerald en moeder van onze 3 kinderen Joël (20), Sennah (16) en Rosa (10). In mijn dagelijks leven ben ik onderdeel van het leidersteam van Mozaiek0318 in Veenendaal.

Aankomende vrouwenconferentie mag ik samen met Ron van de Spoel de lezingen verzorgen. Zelf ben ik 10 jaar betrokken geweest bij zowel de mannen- als de vrouwenconferenties, maar dan in de rol van worshipleader. In al die jaren heb ik mogen zien hoe inspirerend, opbouwend en soms zelfs levens veranderend deze conferenties zijn. Wat is het goed om tijd apart te zetten om samen God de ruimte te geven en Hem te aanbidden! En wat hebben we dit ook nodig. Voor mij dus erg leuk om nu in deze rol van spreker weer onderdeel te mogen zijn van de conferentie. Ik zie er naar uit!

Ron van der Spoel

Ik kijk er naar uit samen de diepte in te gaan en te ontdekken wat de Bijbel ons leert over onze relatie met Jezus. Voor mij wordt het de vierde keer dat ik mag spreken op de vrouwenconferentie en ik kijk er weer enorm naar uit. Twee dagen waarin we helemaal gericht zijn op de ontmoeting met God en elkaar, dat is zo kostbaar.

Voor wie er de vorige keren dat ik sprak niet bij was: ik ben Ron van der Spoel, 54 jaar en getrouwd met Annette. We hebben drie volwassen dochters. Ik ben inmiddels ruim 28 jaar predikant. Na drie gemeenten gediend te hebben wonen Annette en ik nu in het Zuid-Limburgse Berg en Terblijt van waaruit ik als pastor werk bij het Leger des Heils in Limburg. Daarnaast ben ik directeur van Open Doors in Belgie. Ik geniet van het spreken en schrijven over wat de Bijbel ons leert.

2e conferentie: 3 en 4 november

Kosten

Tweedaagse conferentie inclusief overnachting

149,50

Tweedaagse conferentie exclusief overnachting

119,50

Tweedaagse conferentie inclusief overnachting én voorovernachting (2-4 nov.)

201,50

Onderaan de pagina vind je de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de aanmelding.

Activiteiten

Psalm 147 begint met: “Halleluja, hoe goed is het om te zingen voor onze God, hoe heerlijk Hem onze lof te brengen”. Dat gaan we zeker op de conferentie ook doen. Onze vertrouwde band is er onder leiding van Deborah Olieman.

Muziek

We zijn heel dankbaar voor al het goede dat God ons geeft. Graag delen we dit met mensen die het minder hebben, om wat voor reden dan ook. In de aanloop naar de conferentie zullen we delen waar dit jaar de opbrengst naar toe gaat.

Collecte

Vanwege de beperkte ruimte zijn er geen standplaatsen beschikbaar.

Stand

Er is een boekentafel aanwezig van Stichting Present. Naast de boeken die de stand in het assortiment heeft, zullen ze materiaal meenemen wat aansluit bij het thema. Ook kun je hier terecht voor een cadeau of een studieboek voor je kring. Ook zullen er boeken van de sprekers worden aangeboden.

Boekentafel