Oktober 2019

Thema 2019

Elk jaar zijn wij als werkgroep weer geraakt als we zien dat vrouwen het verlangen hebben om met God te leven. De vraag die ook altijd weer terug komt is: “Hoe ga ik leven met God?” en “Wat moet ik doen om Zijn liefde te ervaren?” Het geheim ligt in Zijn Naam, Jahweh! God stelt zich zo voor aan Mozes in Exodus 3:14. Mijn naam is “IK BEN DIE IK BEN”. Als je gaat ervaren wie Hij is voor jou, krijg je misschien niet altijd de antwoorden op je vragen, maar wel de innerlijke rust en vrede, die ons verstand te boven gaat. In het Nieuwe Testament vinden we veel uitspraken van Jezus waarin Hij zichzelf bekendmaakt als “Ik ben …” (zie Johannes 6:35, 8:12, 10:9, 10:11 enz.). Daarmee geeft Jezus aan wie Hij is en wie Hij voor jou wil zijn.

Ook het lied “Ik zal er zijn” van Sela gaat over Zijn Naam.

Als voorbereiding op de conferentie kun je onderstaand Bijbelleesrooster gebruiken. Deze start op vrijdag 18 oktober. Laat je inspireren wat de Heilige Geest tegen je wil zeggen.

Bijbelleesrooster

Beluister het maar eens!

Sprekers

Mira de Boer

Anderen inspireren om het leven te leiden zoals dat bedoeld is: genietend van alle mooie momenten die je gegeven worden en ontdekken en proeven wie God is, dat is wat Mira het liefst doet; of dat nu is door middel van een blog, een boek of een lezing. Samen met haar man geeft ze leiding aan de Rafaelgemeente in Almere. Ze is getrouwd met Mark en moeder van drie tieners. Haar dagen zijn gevuld met lezen, schrijven, spreekbeurten voorbereiden en geven. Ze houdt van eten met vrienden, filmpjes kijken met haar dochters en tekent graag. Haar verlangen is dat je gaat leven vanuit Gods liefde en genieten van het volle leven!

Meer informatie

Mira de Boer

Jurjen ten Brinke

Jurjen ten Brinke is 39 jaar en getrouwd met Marijke. Ze hebben drie tienerdochters (Marthe, Thamar en Anne-Ruth) en een zoon (Rindert). Als voorganger van multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam trekt hij op met mensen van allerlei culturen en (sociale) achtergronden; Gods koninkrijk wordt dan zichtbaar! Het liefst zit hij één op één met mensen die op zoek zijn naar God of Jezus hebben leren kennen. Daarnaast spreekt hij buiten Amsterdam, is hij betrokken bij het EO-televisieprogramma ‘De Kapel’ en zet hij zich actief in als ambassadeur van stichting Tear.

Meer informatie

Tear
Hoop voor Noord

Praktische informatie over de conferentie

Annulering

Dit jaar wordt er gevraagd om direct bij aanmelding te betalen via iDeal. Na de aanmelding heb je 3 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos op je aanmelding terug kunt komen. Daarna kun je tot 3 weken voor de aanvangsdatum van de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren, we berekenen dan € 17,00 aan administratiekosten.

Na 3 weken voor de conferentie zijn we genoodzaakt het volledige bedrag te berekenen. Door echter € 7,50 te betalen aan het annuleringsfonds kom je, in geval van ziekte of andere dringende omstandigheden, in aanmerking voor restitutie van de volledige deelnamekosten. De werkgroep beslist of de reden gegrond is. Annulering is dan mogelijk tot uiterlijk de donderdag voor de conferentie.

Activiteiten

Psalm 147 begint met: “Halleluja, hoe goed is het om te zingen voor onze God, hoe heerlijk Hem onze lof te brengen”. Dat gaan we zeker op de conferentie ook doen. Onze vertrouwde band is er weer bij en dit keer zullen Deborah en Coen de zang leiden.

Muziek

Tijdens de conferenties zijn er enkele stands aanwezig. De opbrengst van deze stands gaat volledig naar een goed doel.

Stands

Er is een boekentafel aanwezig van Stichting Present. Naast de boeken die de stand in het assortiment heeft, zullen ze materiaal meenemen wat aansluit bij het thema. Ook kun je hier terecht voor een cadeau of een studieboek voor je kring.

Boekentafel

We zijn heel dankbaar voor al het goede dat God ons geeft. Graag delen we dit met mensen die het minder hebben, om wat voor reden dan ook. Dit jaar hebben we gekozen voor een organisatie die zich bezighoudt met het verspreiden van het Woord van God; Wycliffe. Op de conferentie hoor je daar meer over.

Collecte