september 2019

Het thema van 2019: Jahweh

Elk jaar zijn wij als werkgroep weer geraakt als we zien dat vrouwen het verlangen hebben om met God te leven. De vraag die ook altijd weer terug komt is: “Hoe kan ik leven met God?” en “Wat moet ik doen om Zijn liefde te ervaren?”. Het geheim ligt in Zijn Naam, Jahweh! God stelt zich zo voor aan Mozes in Exodus 3:14. Mijn naam is “IK BEN DIE IK BEN”. Als je gaat ervaren wie Hij is voor jou, krijg je misschien niet altijd de antwoorden op je vragen, maar wel de innerlijke rust en vrede, die ons verstand te boven gaat. In het Nieuwe Testament vinden we veel uitspraken van Jezus waarin Hij zichzelf bekendmaakt als “Ik ben …” (zie Johannes 6:35, 8:12, 10:9, 10:11 enz.). Daarmee geeft Jezus aan Wie Hij is en Wie Hij voor jou wil zijn.

Ook het lied “Ik zal er zijn” van Sela gaat over Zijn Naam.

Beluister het maar eens!

Sprekers

Mira de Boer

Anderen inspireren om het leven te leiden zoals dat bedoeld is: genietend van alle mooie momenten die je gegeven worden en ontdekken en proeven wie God is, dat is wat Mira het liefst doet; of dat nu is door middel van een blog, een boek of een lezing. Samen met haar man geeft ze leiding aan de Rafaelgemeente in Almere. Ze is getrouwd met Mark en moeder van drie tieners. Haar dagen zijn gevuld met lezen, schrijven, spreekbeurten voorbereiden en geven. Ze houdt van eten met vrienden, filmpjes kijken met haar dochters en tekent graag. Haar verlangen is dat je gaat leven vanuit Gods liefde en genieten van het volle leven!

Meer informatie:
Mira de boer

Jurjen ten Brinke

Jurjen ten Brinke is 39 jaar en getrouwd met Marijke. Ze hebben drie tienerdochters (Marthe, Thamar en Anne-Ruth) en een zoon (Rindert). Als voorganger van multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam trekt hij op met mensen van allerlei culturen en (sociale) achtergronden; Gods koninkrijk wordt dan zichtbaar! Het liefst zit hij één op één met mensen die op zoek zijn naar God of Jezus hebben leren kennen. Daarnaast spreekt hij buiten Amsterdam, is hij betrokken bij het EO-televisieprogramma ‘De Kapel’ en zet hij zich actief in als ambassadeur van stichting Tear.

Meer informatie:
Tear
Hoop voor Noord

Over de conferentie

Waar en wanneer?

De vrouwenconferenties van 2019 zullen worden gehouden D.V. 27 en 28 september en 25 en 26 oktober in Congrescentrum De Werelt te Lunteren.

Donderdagavond

Als je een voorovernachting geboekt hebt, kun je vanaf donderdag eind van de middag inchecken bij de receptie van Congrescentrum De Werelt.

Vrijdag

Vanaf 8.30 uur ben je van harte welkom, de koffie/thee staat voor je klaar. Het programma start om 9.30 uur.

Zaterdag

Het ontbijt is vanaf 7.30-8.30 uur in het restaurant van Congrescentrum De Werelt; iedereen van harte welkom (ook als je niet op locatie overnacht of thuis slaapt)! Daarna starten we met het programma. Uiterlijk 16.00 uur zal de conferentie afgelopen zijn.

We bieden een mogelijkheid tot overnachting aan in Congrescentrum De Werelt en in Groepshotel Het Bosgoed (op loopafstand van De Werelt). Mocht de optie met overnachting volgeboekt zijn, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om zelf een slaaplocatie in de directe omgeving te boeken. Let op: het ontbijt op zaterdagmorgen zit voor iedereen bij de prijs inbegrepen!

Congrescentrum De Werelt
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren
T: 0318 – 484641
E: dw@congrescentrum.com
W: www.congrescentrum.com

Kosten

Gehele conferentie incl. overnachting

€138,00

Gehele conferentie excl. overnachting

€104,00

Gehele conferentie incl. voorovernachting
(dit is incl. een extra overnachting van donderdag op vrijdag)

€185,00

(Vrouwen voor wie de kosten voor deelname een (onoverkomelijk) probleem zijn, kunnen een beroep doen op een draagkracht-kortingsregeling. Onze stichting is financieel gezond en de mogelijkheden zijn er. Wees daarom vrijmoedig in het vragen naar een prijsreductie. We vertrouwen erop dat je, indien mogelijk, naar draagkracht bijdraagt aan de kosten. Als je van deze regeling gebruik wilt maken, dan verzoeken we je dit bij de inschrijving te melden. Je hebt dan de mogelijkheid om je aanmelding af te ronden zonder direct te betalen via iDeal.)

Activiteiten

De zang werd in het verleden tijdens de conferenties begeleid door Nelinda Troost en band. Zij gaat zich meer richten op spreken en heeft besloten om te stoppen. Binnenkort hopen we te kunnen vertellen wie dit over gaat nemen.

Muziek

Tijdens de conferenties zijn er enkele stands aanwezig. De opbrengst van deze stands gaat volledig naar een goed doel. Mocht jij met een stand aanwezig willen zijn in 2019, neem dan gerust contact met ons op. Voorwaarde is dat de opbrengst van jouw stand ten goede komt aan het goede doel! Onze ervaring is dat kleine presentjes het beste verkopen op de conferenties.

Stands

Er is een boekentafel aanwezig van Stichting Present. Naast de boeken die de stand in het assortiment heeft, zullen ze materiaal meenemen wat aansluit bij het thema. Ook kun je hier terecht voor een cadeau of een studieboek voor je kring.

Boekentafel

We zijn heel dankbaar voor al het goede dat God ons geeft. Graag delen we dit met mensen die het minder hebben, om wat voor reden dan ook.

Collecte

Lees wat mensen van ons vinden

"GEWELDIGE dagen gehad. Zit vol met liefde en was (ben eigenlijk nog steeds) vol verwachting! Weer zoveel kracht en bemoediging gekregen. Blijft bijzonder om op deze manier samen te komen tot eer van onze geweldige God!"

- Trudy- Oktober 2018

"Wat waren er bemoedigingen, getuigenissen, gebeden, prachtige liederen, zelfonderzoek van je relatie met God. Mogen deze dagen tot rijke zegen geweest zijn voor allemaal. Dank aan God en aan jullie die Zijn boodschap aan ons mochten doorgeven."

- Tineke- September 2018

"Geweldige dagen, die voorbij vlogen; samen zingen, luisteren naar Toos en Henk; die mij nieuw inzicht gaven in het Bijbelboek Ruth, de Mariamomenten, Lev (voor mij onbekend) maar met prachtige teksten en de goede catering enz. Volgend jaar weer! Ik wens iedereen veel "Ruth`s" en Naomi`s" om je heen en Gods Zegen."

- Joke- Oktober 2017

"Graag wil ik iedereen bedanken voor deze fijne conferentie. Dit jaar was ik voor het eerst en alleen. Het was echt geweldig. God was met zijn Geest aanwezig, ik weet zeker dat er veel vrouwen (opnieuw) gevuld naar huis gaan. We mogen thuis zijn bij God en tijdens de conferentie ons thuis voelen bij elkaar."

- Petra- Oktober 2017

"Ik vond de 4 lezingen geweldig. Boek Ruth is zo bekend......toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd! Prachtig om door het hele hoofdstuk te gaan. Dank jullie wel! God is goed voor mij geweest! Het was goed georganiseerd! Wens jullie Gods Zegen!"

- Tonny- September 2017

"Lieve zussen, voor mij was echt dit hele weekend, een en al bevestiging en bemoediging. Ik wil jullie bedanken, de lezingen vond ik heel waardevol, de organisatie was top! God heeft dit alles echt gebruikt, zo te lezen voor een heleboel vrouwen:). Gods zegen voor jullie allemaal!"

- Marjolein- Oktober 2016