Nieuwsbericht december 2021

Het is alweer 2 jaar geleden dat we velen van jullie ontmoet hebben op de Vrouwenconferentie. Wat is er veel gebeurd in die tijd!
In deze korte nieuwsbrief willen we jullie alvast op de hoogte brengen van de data en sprekers van 2022, de nieuwe locatie én willen we jullie bemoedigen met een korte overdenking verzorgd door Lydia. We tellen inmiddels de weken van 2021 af en kijken met verwachting uit naar het nieuwe jaar. Want we maken nog steeds plannen en komen nog steeds bij elkaar als werkgroep om na te denken wat er wel mogelijk is! Helaas moesten we de afgelopen tijd onze plannen steeds weer bijstellen en zelfs annuleren. Maar we zijn ook hoopvol en blijven in gebed onze plannen opdragen aan onze Hemelse Vader.

Conferenties 2022
In 2022 willen we jullie weer heel graag verwelkomen op onze conferenties (mits de maatregelen dit natuurlijk toelaten)! We kijken er enorm naar uit om weer samen te komen! Om met elkaar te zingen, de verdieping in Gods Woord te zoeken, te ontmoeten en ontspannen samen te zijn. We zijn super blij dat Mira de Boer en Ron van der Spoel komen spreken! Het thema begint ook al vorm te krijgen, daar horen jullie later meer over.
Het is nog ver weg maar de data willen we jullie alvast bekend maken:

1e conferentie: 30 september en 1 oktober
2e conferentie: 4 en 5 november

De conferenties zullen gaan plaatsvinden op een nieuwe locatie. We hebben een prachtige plek gevonden om samen te komen bij: Landgoed Zonheuvel in Doorn. Deze mooie locatie ligt midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Maarn en Doorn. Ook bij deze locatie kunnen we gebruik maken van diverse zalen en is er een mogelijkheid voor overnachten.

Tot slot willen we jullie bemoedigen met een korte overdenking over 1 Korinthiërs 13 – luister en kijk je mee?