Groot nieuws- een 3e conferentie

De afgelopen weken hebben we als team veel gesproken over de Vrouwenconferenties van 2023. Dat is geen nieuws zul je denken, want het hele jaar door wordt er vergaderd. En dat is ook zo. Maar nu was dat de afgelopen periode anders.

In ons team leefden, na de conferenties van 2022, diverse vragen over hoe we de komende conferenties willen voortzetten:
Gaan we door met het organiseren van 2 conferenties maar met een verminderd aantal bezoekers ivm de beperkte ruimte?
Of gaan we op zoek naar een andere / grotere locatie waardoor er meer bezoekers kunnen deelnemen?
Of is er een mogelijkheid voor het organiseren van een 3e conferentie?
Vragen die niet heel gemakkelijk te beantwoorden zijn kwamen we achter. Een grotere locatie waar ook overnachtingsplekken aanwezig zijn, zijn in de omgeving erg schaars. Persoonlijk en in onze teamvergaderingen hebben we onze vragen steeds weer opnieuw bij God gebracht. Want: we willen Hem hierin volgen en gehoorzaam zijn. We kregen geen rechtstreeks briefje uit de hemel… Maar het resulteerde in iets wat we als team niet verwacht hadden.

In de weken van bidden en overwegen kregen we van veel vrouwen bericht dat ze de afgelopen jaren er niet bij konden zijn omdat beide conferenties in zo’n korte tijd al volgeboekt waren. Het maakt ons ontzettend dankbaar dat zoveel vrouwen de Vrouwenconferentie bezoeken of willen bezoeken!
Toen kwam sterk de vraag naar voren: zou het mogelijk zijn om een 3e conferentie te organiseren? Alle medewerkers, zoals sprekers, de bandleden e.a. hebben we de vraag voorgelegd of zij een 3e weekend zouden zien zitten. En tegen alle verwachtingen van onze kant in kregen we van ieder ‘groen licht’ en ook als team kregen we rust bij deze keuze.

Dat betekent dat we eenmalig een 3e conferentie organiseren! Deze zal plaatsvinden op 12 en 13 januari 2024 bij Landgoed Zonheuvel in Doorn. Ook bij deze conferentie zullen Ron van der Spoel en Nelinda Troost komen spreken en zal onze vertrouwde band de aanbidding leiden.
De data op een rij:

22 en 23 september
3 en 4 november
12 en 13 januari (2024)

We hopen dat jij natuurlijk ook (weer) komt en nu is er dus zelfs gelegenheid om al je zussen, vriendinnengroep, vrouwen uit je kerkelijke gemeente, collega’s enz. mee te vragen!

Maandagavond 22 mei om 20:00 uur gaat de inschrijving voor alledrie de conferenties open.
We kijken uit naar je aanmelding!