Informatie over nieuwe aanmeldavond!

Mocht jij vorige week maandag om 20.00 uur klaar hebben gezeten om je aan te melden voor de Vrouwenconferentie: dank voor je geduld die avond, het meedenken en de lieve berichten die we ontvangen hebben n.a.v. de eerste inschrijvingsavond! Vanwege een technische storing verliep de inschrijving niet zoals we gehoopt hadden. Maar het deed ons goed dat jullie zo hebben meegeleefd. Dat deden wij ook met jullie!

A.s. dinsdagavond 30 mei om 20.00 uur gaat de inschrijving voor de Vrouwenconferenties opnieuw van start. Wederom weer spannend!

Velen van jullie dachten met ons mee en gaven als optie om per conferentie een aparte avond te organiseren waarop je je kan aanmelden. Dit is helaas op korte termijn niet mogelijk te realiseren.

De belangstelling voor deze verdiepingsconferenties is ieder jaar groot. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Tegelijkertijd betekent dit dat je soms achter het net vist en op de wachtlijst komt te staan. De wachtlijst is dit jaar onbeperkt – dat betekent dat we geen limiet hebben ingesteld. Mocht jij op de wachtlijst komen en dit jaar niet kunnen deelnemen aan de conferentie, dan krijg je volgend jaar voorrang bij het aanmelden.
Is er geen plek meer in één van de conferenties (met name de conferentie van november zit snel vol) probeer dan te switchen naar de conferentie van bijvoorbeeld september of januari.

Let op: er volgt geen betaalproces na het invullen van het inschrijfformulier. Binnen 48 uur na je aanmelding ontvang je een aparte mail met een betaallink. Na ontvangst van je betaling is je deelname aan de conferentie definitief.

Wil je met ons meebidden dat de aanmeldingsavond a.s. dinsdag goed mag verlopen? We wensen je als team een fijn pinksterweekend toe en we hopen dat jij je alsnog (weer) aanmeldt voor een van de conferenties. Weet je van harte welkom!