Thema en sprekers bekend!

Leuk om te kunnen vertellen wie de sprekers zijn voor dit jaar en natuurlijk ook om het thema te delen. Want wij hopen natuurlijk dat jij ook (weer) komt! De conferenties vinden plaats op 22 en 23 september + 3 en 4 november 2023 op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Thema en sprekers
Er is een nieuw thema geboren!

 – De goedheid van God –
In Psalm 27:13 staat geschreven: “Mag ik niet verwachten de goedheid van de Heer te zien in het land van de levenden?” Afgelopen conferenties hebben wij iets mogen zien en horen van Zijn goedheid. En dat smaakt naar meer! Zoals er in Psalm 34 staat geschreven: “Proef en geniet de goedheid van God”.
Ron van der Spoel komt dit jaar opnieuw spreken, dit keer met Nelinda Troost. Zij is voor velen geen onbekende. Nelinda heeft 10 jaar lang de aanbidding geleid op onze conferenties. Vier jaar geleden heeft ze de keus gemaakt om zich te gaan richten op spreken. Wij zijn blij dat ze haar talenten wil inzetten om ook op onze conferentie te spreken.
Meer informatie over de sprekers kun je vinden bij conferenties.

Aanmelding
Het duurt nog even, maar zet het alvast in je agenda. Op maandag 22 mei om 20.00 uur start de aanmelding van de vrouwenconferentie.

We wensen je een gezegende veertig-dagen-tijd toe, waarin je mag proeven van ‘de goedheid van God’!

Met vriendelijke groet,

Alieke Diepeveen
Lydia Huibers
Alianne Ravenhorst
Linda Verboom
Ellen van Voorthuijsen

ps. deze tekst is als nieuwsbrief naar onze maillijst verstuurd. Mocht je die ook willen ontvangen, geef je dan op voor de nieuwsbrief.