Uitnodiging

Wat zijn we blij om jullie opnieuw te kunnen uitnodigen om aan te melden!! Naar onze nieuwsbrieflezers is zojuist een mail verstuurd. Maar natuurlijk ben jij ook van harte welkom! Ons verlangen is dat we samen twee dagen apart mogen zetten om stil te worden voor onze Hemelse Vader.

Waarom een tweedaagse conferentie?
We verlangen ernaar om een plek te creëren waar verbinding en eenheid tussen christenen ontstaat. Wij doen dit door een oase te scheppen waar het gaat om aanbidding, toewijding, verwachting en ontspanning. Even helemaal weg uit de waan van de dag. Even helemaal niets te moeten. Zodat er ruimte ontstaat om stil te worden en te verwonderen. Te ontvangen en te delen. Te leren en soms om af te leren.

Geloven kun je niet alleen. Juist in verbondenheid met anderen kan je geloof wortelen, groeien en bloeien. Dat lukt niet altijd in het leven van alle dag. Soms heb je gewoon even een extraatje nodig om gevoed en gesterkt te worden. Om weer verder te kunnen en uit de delen op de plek waar God je geroepen heeft. Twee dagen om naar uit te kijken!

Aanmelden
Vanaf maandag 27 mei 20.00 uur kun je aanmelden voor deze tweedaagse conferentie. En we zouden het heel fijn vinden als je met ons meebidt dat het aanmelden goed mag verlopen!

Dit keer wordt de ticketverkoop verzorgd door Eventix, zij regelen o.a. ook de ticketverkoop voor de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed mag gaan!
Op maandagavond bij het aanmelden krijg je een plekje in de (virtuele) wachtrij en om de beurt worden er mensen toegelaten om aan te melden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten tot je aan de beurt bent. Sluit dan je scherm niet af zodat je niet je plekje in de wachtrij verliest! Als jij aan de beurt bent, krijg je een aantal minuten de tijd om rustig je ticket in te vullen.

Handig om te weten:
– Je kunt bij ons alleen een ticket zonder overnachting boeken.
– Een overnachting kan rechtstreeks bij Hotel De Reehorst geboekt worden. Op onze site komt een link te staan die je daarvoor nodig hebt. Deze overnachtingen zijn te boeken vanaf dinsdag 28 mei 9.00 (zo lang de voorraad strekt).
– Bij het ticket kun je een annuleringsverzekering afsluiten. De voorwaarden kun je hier vinden.
– Voor het uitrijden bij de parkeerplaats van het hotel is een parkeermunt nodig. De kosten van deze munt zijn 2,50 euro. Deze kun je gelijk bijbestellen bij de ticket. Kom je met de auto en blijf je niet slapen, dan heb je er dus twee nodig. Je kunt de parkeermunt ook op de conferentie zelf kopen. De Reehorst is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op 2 min. loopafstand van Station Ede- Wageningen.
– Je kunt tot 10 personen aanmelden op 1 ticket! Als je voor bijv. 10 personen tegelijk aanmeldt, moet je ook gelijk betalen voor 10 personen, wel handig om daar rekening mee te houden met het saldo op je betaalrekening ;).
– Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hoeven er bij het aanmelden alleen de NAW-gegevens, geboortedatum en bijzonderheden van de hoofdaanmelder ingevuld te worden. Van de andere deelnemers hoef je alleen de naam en mailadres in te vullen. Als de aanmelding afgerond is en de betaling is ontvangen, word je gevraagd ook van de andere deelnemers op het ticket nog wat extra gegevens in te vullen. Denk daarbij ook aan evt. dieetwensen. Je ontvangt gelijk een bevestiging met je ticket(s) in je mailbox (check even je spambox als het niet binnenkomt).
– Als de conferenties weer zo snel volgeboekt zijn, zorg dan dat jouw gegevens op de reservelijst komen. Wie weet komt er nog een plaats vrij en kunnen we jou daar blij mee maken.
– Mocht jij graag willen komen, maar is de prijs voor de conferentie voor jou te hoog, mail ons dan voordat de aanmelding van start gaat. Samen kunnen we een prijs afspreken die voor jou wel haalbaar is! Voel je vrij om daarover te mailen!! Afgelopen jaar hebben we o.a. hiervoor gecollecteerd en een mooi bedrag ontvangen. We zien ook jou graag op de conferentie!

Wachtlijst 2023
Afgelopen jaar waren we heel dankbaar dat er 3 conferenties volgeboekt waren. Maar dat betekende ook dat er een aantal mensen niet meer bij konden. Zij zijn op de wachtlijst terecht gekomen en krijgen dit jaar de gelegenheid om via voorinschrijving als eerste aan te melden. Zij hebben hierover bericht ontvangen.

Op onze website vind je bij veelgestelde vragen nog meer informatie.

Goed Pinksterfeest toegewenst!

Alieke Diepeveen, Lydia Huibers, Alianne Ravenhorst, Linda Verboom en Ellen van Voorthuijsen