Vacature werkgroep

Inmiddels zijn we alweer volop bezig met de conferenties van 2022! Helaas niet meer met Melinda in de werkgroep. Ze heeft jarenlang mee geholpen met het organiseren van de conferentie.  Ze heeft met veel liefde en wijsheid deze taak gedaan. Bijzonder hoe ze elke keer weer, zelfs op het laatste moment, een oplossing vond om aan alle wensen te voldoen. Nu is het tijd voor haar voor andere dingen, onder andere een verhuizing. We zijn dankbaar voor alles wat zij voor de conferentie heeft mogen doen! Dank je wel, Melinda. Het ga je goed en we wensen je Gods zegen toe!

We hebben dus een vacature in de werkgroep. Wie komt ons mooie team versterken? Draag jij de conferenties een warm hart toe en liggen jouw talenten op het gebied van administratie? Via deze link vind je het functieprofiel. Goed om te weten; de vergaderingen van de werkgroep worden gehouden in Veenendaal. Mocht je verder weg wonen, dan is er ook een optie dat je het meeste werk vanuit huis doet en alleen rond het aanmelden en de conferenties aansluit bij de vergaderingen.

Is het wat voor jou? We zien je reactie graag komen. Dat kan via info@vrouwenconferentie.nl tot dinsdag 26 april 2022 (aangepaste datum).