Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen met antwoorden voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Stel deze via info@vrouwenconferentie.nl.

Hoe gaat Stichting Vrouwenconferentie om met mijn privacy?

Stichting Vrouwenconferentie verwerkt jouw persoonsgegevens conform de nieuwe privacywet.

Stichting Vrouwenconferentie legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de administratie van het event. Wij verstrekken de gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals de drukker voor naametiketten, congrescentra/hotels en alleen die gegevens die voor de verwerking van hun dienst noodzakelijk zijn.

Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door derde partijen vertrouwelijk behandeld. Jouw emailadres wordt uitsluitend gebruikt door de werkgroep om informatie te sturen die de stichting betreffen zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen over komende en afgesloten projecten. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. Je kunt je ten allen tijde afmelden voor de mailinglijst. Stuur daarvoor een email aan info@vrouwenconferentie.nl. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunnen doorgegeven worden via dit mailadres. Stichting Vrouwenconferentie zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Deze privacyverklaring is ook terug te vinden op het aanmeldformulier onder de algemene voorwaarden.

Moet je bij je aanmelding gelijk betalen?

Ja, vanaf dit jaar (2019) betaal je gelijk bij je inschrijving. Dit gaat via iDeal.

Als de financiën een probleem zijn voor je, kun je aanvinken om later te betalen. Stuur dan even een mailtje naar info@vrouwenconferentie.nl wat de reden daarvan is.

Mocht je in het geheel geen betalingen kunnen doen via iDeal, geef dit dan aan bij het aanmelden in het vak (ik kan niet betalen, want …). We zullen je dan een factuur sturen.

Kun je aangeven in welke locatie je wilt overnachten?

Nee, je wordt willekeurig ingedeeld. Vrouwen met een voorovernachting worden in Congrescentrum De Werelt ingedeeld. Groepshotel Het Bosgoed ligt op loopafstand (500 meter) van Congrescentrum De Werelt.

Hoe laat begint de conferentie?

Vrijdagmorgen vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom (koffie/thee staat klaar). Het programma start om 09:30 uur.

Tot hoe laat duurt het vrijdagavond programma?

Tot ongeveer 21:30 uur.

Kan ik zaterdagmorgen ontbijten in Congrescentrum De Werelt als ik thuis overnacht heb?

Ja, het ontbijt op zaterdagmorgen zit bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 07:30 uur en 08:30 uur in het restaurant van Congrescentrum De Werelt.

Is het mogelijk om mijn baby mee te nemen?

Nee, dit is niet de bedoeling. Geef je borstvoeding? Er is een ruimte (met koelkast) beschikbaar om te kolven.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Ja, nadat je het aanmeldingsformulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Enkele weken voor de conferentie ontvang je meer informatie over de conferentie per email.

Welke overnachtingslocaties zijn er?

Er zijn 2 overnachtingslocaties: Congrescentrum De Werelt en Groepshotel Het Bosgoed (op loopafstand van Congrescentrum De Werelt). Bij binnenkomst op de conferentie ontvang je een badge met daarop de overnachtingslocatie en je kamernummer als je je hebt ingeschreven voor een overnachting.

Als de overnachtingslocaties vol zitten kun je zelf bij onderstaande locaties een overnachting boeken. Let op: het is niet nodig om een ontbijt bij te boeken. Deze kun je gebruiken in Congrescentrum De Werelt.

Wij komen met een grote groep; kunnen we allemaal in dezelfde locatie overnachten?

Ja, vermeld dit bij het veld ‘opmerkingen’ bij je inschrijving. Geef je groep een ‘groepsnaam’ zodat we kunnen zien wie bij elkaar horen.

Hoe ziet het dagprogramma er uit?

Het dagprogramma komt op de website te staan, kort voordat de conferenties plaatsvinden.

Hoe laat is de conferentie afgelopen?

Zaterdagmiddag uiterlijk 16:00 uur is de conferentie afgelopen. Er staat dan nog koffie/thee klaar en is er ruimte om nog na te praten.

Wat is de invulling van de verschillende workshops?

Ieder jaar zorgen we voor een gevarieerd aanbod in workshops. Kort voordat de conferentie plaatsvindt ontvang je een email met wat meer informatie over de workshops. In het programmaboekje wat je ontvangt bij binnenkomst op de conferentie staat alle informatie vermeld.

Is het handig om contant geld mee te nemen?

Ja, er zijn diverse stands aanwezig waar je iets kunt kopen. Ook is het drinken ’s avonds voor eigen rekening. Daarnaast wordt er voor een goed doel gecollecteerd (meestal zijn hiervoor machtigingskaarten beschikbaar). Er is geen mogelijkheid tot pinnen in Congrescentrum De Werelt.