Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen met antwoorden voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Stel deze via info@vrouwenconferentie.nl.

Hoe gaat Stichting Vrouwenconferentie om met mijn privacy?

Stichting Vrouwenconferentie verwerkt jouw persoonsgegevens conform de nieuwe privacywet.

Stichting Vrouwenconferentie legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de administratie van het event. Wij verstrekken de gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals de drukker voor naametiketten, congrescentra/hotels en alleen die gegevens die voor de verwerking van hun dienst noodzakelijk zijn.

Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door derde partijen vertrouwelijk behandeld. Jouw emailadres wordt uitsluitend gebruikt door de werkgroep om informatie te sturen die de stichting betreffen zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen over komende en afgesloten projecten. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. Je kunt je ten allen tijde afmelden voor de mailinglijst. Stuur daarvoor een email aan info@vrouwenconferentie.nl. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunnen doorgegeven worden via dit mailadres. Stichting Vrouwenconferentie zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Deze privacyverklaring is ook terug te vinden op het aanmeldformulier onder de algemene voorwaarden.

Moet je bij je aanmelding gelijk betalen?

Ja, je betaalt gelijk bij je inschrijving. Dit gaat via iDeal.

Als de financiën een probleem zijn voor je, kun je aanvinken om later te betalen. We nemen hierover dan contact met je op.

Natuurlijk hopen we dat de conferentie (wellicht in aangepaste vorm) door kan gaan. Mocht i.v.m. het Coronavirus de conferentie in zijn geheel niet door kunnen gaan, dan krijg je het volledige bedrag teruggestort!

Mocht je in het geheel geen betalingen kunnen doen via iDeal, geef dit dan aan bij het aanmelden in het vak (ik kan niet betalen, want …). We zullen je dan een factuur sturen.

Hoe laat begint de conferentie?

Vrijdagmorgen vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom (koffie/thee staat klaar). Het programma start om 09:30 uur.

Tot hoe laat duurt het vrijdagavond programma?

Tot ongeveer 21:30 uur.

Kan ik zaterdagmorgen ontbijten in Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel als ik elders of thuis heb geslapen?

Ja, het ontbijt op zaterdagmorgen zit bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 08.00 uur en 09:00 uur in het restaurant van Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel.

Is het mogelijk om mijn baby mee te nemen?

Nee, dit is niet de bedoeling. Geef je borstvoeding? Er is een ruimte (met koelkast) beschikbaar om te kolven.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Ja, nadat je het aanmeldingsformulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je een bevestigingsmail in je mailbox met daarin ook de QR-code voor de toegang. Enkele weken voor de conferentie ontvang je meer informatie over de conferentie per email.

Kan ik met overnachting boeken?

Het is mogelijk om te overnachten bij Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel. Boek hiervoor bij inschrijven een ticket met overnachting.

Er is niet voor iedereen plek op het Landgoed om te blijven slapen. Als de tickets met overnachting niet meer beschikbaar zijn, kun je zelf in de nabije omgeving een overnachting boeken.

Let op: het is niet nodig om een ontbijt op zaterdagmorgen bij te boeken. Deze kun je gebruiken in Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel. Dit zit automatisch bij de prijs inbegrepen.

Hoe ziet het dagprogramma er uit?

Het dagprogramma komt op de website te staan, kort voordat de conferenties plaatsvinden.

Hoe laat is de conferentie afgelopen?

Zaterdagmiddag uiterlijk 16:00 uur is de conferentie afgelopen. Er staat dan nog koffie/thee klaar en is er ruimte om nog na te praten.

Wat is de invulling van de verschillende workshops?

Ieder jaar zorgen we voor een gevarieerd aanbod in workshops. Kort voordat de conferentie plaatsvindt ontvang je een email met wat meer informatie over de workshops. In het programmaboekje staat alle informatie vermeld.