Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen met antwoorden voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Stel deze via info@vrouwenconferentie.nl.

Ik heb geen nieuwsbrief ontvangen, terwijl ik wel op een conferentie ben geweest. Ik wil de mail graag ontvangen, wat kan ik doen?

Schrijf je opnieuw in voor de nieuwsbrief via de website. Het kan namelijk zijn dat wij nog oude gegevens van je hebben of dat er iets anders mis is gegaan. Als je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je zo spoedig mogelijk alsnog de laatst verzonden nieuwsbrief en staan jouw gegevens weer up-to-date op onze verzendlijst.  

Afgelopen jaar stond ik op de wachtlijst en was er voor mij geen plek meer op de conferentie. Krijg ik nu voorrang?

Ja, dit jaar ontvangen de vrouwen die op de wachtlijst van 2023 stonden de mogelijkheid om dit jaar als eerste in te schrijven. Deze vrouwen ontvangen een mail met daarin een persoonlijke code die een week voor de inschrijving opengaat gebruikt kan worden. Dit is een persoonlijke code en alleen bruikbaar voor degenen die op de wachtlijst staan. Deze code is niet overdraagbaar en er kan ook niemand aan toegevoegd worden.  

De prijs voor de conferentie is hoger dan vorig jaar. Hoe komt dat?

Omdat er zoveel animo voor de conferentie is (waar we heel dankbaar voor zijn!) en er daardoor elk jaar een aantal vrouwen op de wachtlijst terecht komen, zijn we op zoek gegaan naar een grotere locatie. Die hebben we gevonden in De Reehorst. Dit is een andere locatie met een zeer professionele theaterzaal en daar hangt ook een ander prijskaartje aan.

Het kan zijn dat het jij graag zou willen komen, maar dat de toegangsprijs voor jou niet haalbaar is. Afgelopen januari hebben we met de collecte een mooi bedrag ontvangen waarmee we jou een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Als jij hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur ons dan gerust een mail!

Is het Hotel & Congrescentrum De Reehorst goed bereikbaar?

Ja, het ligt op ongeveer 5 min. loopafstand van Station Ede-Wageningen. Ook is het bereikbaar met de auto, bij het hotel is ruime parkeergelegenheid. De kosten voor het parkeren zijn €2,50 per dag.   

Kan ik met overnachting boeken?

Nee, dit jaar is het niet mogelijk om gelijk met de ticket een overnachting te boeken. Op onze site komt een link waarmee je zelf bij De Reehorst een overnachting kan boeken. Het hotel houdt alle kamers voor ons vrij. Verder zijn er in de omgeving heel wat hotels en B&B’s waar je een overnachting kunt boeken. Hiervoor heb je geen code nodig. Let op, je hoeft geen ontbijt op zaterdagmorgen bij te boeken, dat zit bij de prijs van de conferentie inbegrepen!

Kan ik zaterdagmorgen ontbijten in Hotel & Conferentiecentrum De Reehorst als ik elders of thuis heb geslapen?

Ja, het ontbijt op zaterdagmorgen zit bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt staat voor je klaar tussen 08.00 uur en 09:00 uur in de foyer van Hotel & Conferentiecentrum De Reehorst.

Bij de conferentieprijs zitten de volgende maaltijden inbegrepen: lunch en diner op vrijdag, ontbijt en lunch op zaterdag. Laat je maar heerlijk verwennen!

Is het mogelijk om mijn baby mee te nemen?

Nee, dit is niet de bedoeling. Geef je borstvoeding? Vraag bij de balie van het hotel om een geschikte ruimte om te kolven. Deze is beschikbaar. 

Hoe gaat Stichting Vrouwenconferentie om met mijn privacy?

Stichting Vrouwenconferentie verwerkt jouw persoonsgegevens conform de nieuwe privacywet.

Stichting Vrouwenconferentie legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de administratie van het event. Wij verstrekken de gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals de drukker voor naametiketten, congrescentra/hotels en alleen die gegevens die voor de verwerking van hun dienst noodzakelijk zijn.

Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door derde partijen vertrouwelijk behandeld. Jouw emailadres wordt uitsluitend gebruikt door de werkgroep om informatie te sturen die de stichting betreffen zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen over komende en afgesloten projecten. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. Meld je af via de link onderaan de nieuwsbrief of stuur daarvoor een email aan info@vrouwenconferentie.nl. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunnen doorgegeven worden via dit mailadres. Stichting Vrouwenconferentie zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Deze privacyverklaring is ook terug te vinden op het aanmeldformulier onder de algemene voorwaarden.

Krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

Ja, nadat je het aanmeldingsformulier ingevuld en verstuurd hebt, krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer daarin gelijk ook je ingevulde gegevens. Enkele weken voor de conferentie ontvang je meer informatie over de conferentie per email. 

Moet je bij je aanmelding gelijk betalen?

Ja, je betaalt gelijk bij je inschrijving. Dit gaat via iDeal. 

Als de financiën een probleem zijn voor je, is er een mogelijkheid om tegen (sterk) gereduceerd tarief te komen. Afgelopen jaar hebben we o.a. hiervoor gecollecteerd en er is voldoende budget om je tegemoet te komen als dat nodig is. Voel je vrij om ons daarover een mail te sturen! 

Hoe laat is de conferentie afgelopen?

Zaterdagmiddag uiterlijk 16:00 uur is de conferentie afgelopen. Er staat dan nog koffie/thee klaar en is er ruimte om nog na te praten.

Hoe laat begint de conferentie?

Vrijdagmorgen vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom, koffie/thee en wat lekkers staat voor je klaar. Het programma start om 09:30 uur. 

Tot hoe laat duurt het vrijdagavond programma?

Tot ongeveer 21:30 uur.

Hoe ziet het dagprogramma er uit?

Het dagprogramma ontvang je via de mail een aantal weken voordat de conferentie plaatsvindt. 

Wat is de invulling van de verschillende workshops?

Ieder jaar zorgen we voor een gevarieerd aanbod in workshops. Kort voordat de conferentie plaatsvindt ontvang je een email met wat meer informatie over de workshops. In het programmaboekje staat alle informatie vermeld.