Wat een aanmeldingen!!

Afgelopen dinsdag was de 2e aanmeldavond. Zo tof dat jullie opnieuw ervoor zijn gaan zitten! Het systeem was even overbelast en daardoor zijn velen van die eerste reserveringen helaas als lege aanmeldingen bij ons binnengekomen. Maar we zijn blij dat de wachtlijst prima alle gegevens heeft binnengehaald!

En (bijna) ongelooflijk maar waar: er zijn meer dan 1700 aanmeldingen op 1 avond binnengekomen!!! We zijn dankbaar dat jullie met ons verlangen naar verdieping van je geloof en 2 dagen apart willen zetten om samen God te aanbidden en te groeien in onze relatie met Hem! In alle moeilijkheden die we ervaren rond het aanmelden raak je zomaar het zicht op deze geweldige zegen kwijt. Daarom deze afbeelding (® kleinlichtje.nl) om niet te vergeten dat er zoveel is om voor te danken!

En de snelle rekenaar zal vast al de berekening hebben gemaakt; met 3 keer 450 tickets betekent dit wel dat er niet voor iedereen een plekje is. We zijn nu op volgorde van binnenkomst de aanmeldingen aan het verwerken. Ondertussen zit onze mailbox vol met vragen en opmerkingen. Het is voor ons niet mogelijk om deze allemaal vandaag of morgen te beantwoorden. We doen ons best om uiterlijk binnen twee weken een reactie te sturen. Ook het verwerken van alle aanmeldingen zal enkele weken in beslag nemen.

Hieronder alvast een aantal algemene antwoorden op de vragen die veel gesteld worden:

Ik heb per ongeluk niet het juiste aantal overnachtingen ingevuld. Hierdoor hebben we te weinig slaapplaatsen geboekt. Kan ik nog bijboeken?

  • Alle slaapplaatsen zijn vol, het is op dit moment niet mogelijk om bij te boeken. Tip: zoek zelf in de nabije omgeving een slaapplaats voor je groep(je). Je ontvangt dan van ons het geld voor de geboekte overnachting terug.

Ik heb een mail ontvangen, maar mijn vriendin/zus/moeder niet.

  • Het duurt nog even voor we de aanmeldingen van de wachtlijst hebben over gezet naar een ticket. Op het moment dat we dit verwerkt hebben, zullen we de mensen van de wachtlijst die niet meer in aanmerking kunnen komen voor een ticket hiervan op de hoogte brengen.

Ik las dat de mensen van de wachtlijst die dit jaar niet op de conferentie kunnen komen, volgend jaar voorrang krijgen. Klopt dat?

  • Ja, we zullen volgend jaar de mensen die nu al op de wachtlijst staan de gelegenheid geven om als eerste aan te melden. Het is nu niet meer mogelijk om je op de wachtlijst van november en januari te zetten. 

Wij kunnen niet als gehele groep deelnemen aan de conferentie van november of januari. Kunnen jullie nog iets voor ons doen?

  • In september zijn er, nadat de mensen van de wachtlijst allemaal zijn toegevoegd, nog enkele plekken vrij. Mail ons gerust als je als hele groep naar september verplaatst kunt worden! Natuurlijk geldt ook hier: zolang er tickets beschikbaar zijn.