1 en 2 november 2024

Thema: Beeld van God

“En wie ben ik volgens jullie?” Deze vraag stelde Jezus aan zijn leerlingen toen Hij met hen alleen was. Zij mochten een tijd met Hem meereizen op aarde en van heel dichtbij Jezus meemaken. Ze volgden Hem omdat ze Zijn roepstem hadden gehoord en er een verlangen is om Hem te beter te leren kennen. En dan stelt Jezus hen op een dag deze vraag. Deze vraag klinkt er ook voor jou. Wie is God en wie is Jezus voor jou?

We zijn heel dankbaar dat we elk jaar weer op de conferentie stil mogen staan bij wie God is. We doen dat met vele vrouwen uit verschillende kerken. Wat ons al jaren opvalt is dat het voor je relatie met God zoveel uitmaakt hoe je Hem ziet. Zie je Hem als liefdevolle Vader of misschien meer als een oordelende God? Zie je God als trouwe God of durf jij daar niet echt op te vertrouwen? Je zou het ook zo kunnen zeggen; de ‘bril’ waarmee jij de Bijbel leest (en leeft met God) kleurt jouw relatie met Hem. Welke bril heb jij op? Ben jij je daarvan bewust? En geeft deze bril jou een helder zicht op wie God is? Welk beeld van God heb jij gevormd?

In Kolossenzen 1:15-20 staat een prachtig loflied op Jezus. Beeld van God, de Onzichtbare, is Hij. Hij is gekomen om de wereld met God te verzoenen en vrede te brengen! In Jezus mogen we God echt leren kennen! God verlangt naar een levende relatie met jou. Tijdens de conferentie zullen we stilstaan bij de vraag die Jezus stelt “Wie ben ik voor jou?” We hopen en verwachten dat we meer zicht krijgen op wie God voor ons wil zijn en zien ernaar uit om dat samen met jou te beleven!

Sprekers

Arie de Rover

Arie de Rover (1961) is getrouwd met Joke, vader van 5 kinderen en opa van 8 kleinkinderen. In het dagelijks leven is hij counselor, spreker en schrijver van boeken en columns.

Nelinda Troost

Ik ben Nelinda Troost, vrouw van Gerald en moeder van onze 3 kinderen Joël (21), Sennah (17) en Rosa (11). In mijn dagelijks leven ben ik onderdeel van het leidersteam van Mozaiek0318 in Veenendaal.

Ik ben 10 jaar betrokken geweest bij zowel de mannen- als de vrouwenconferenties, maar dan in de rol van worshipleader. In al die jaren heb ik mogen zien hoe inspirerend, opbouwend en soms zelfs levens veranderend deze conferenties zijn. Wat is het goed om tijd apart te zetten om samen God de ruimte te geven en Hem te aanbidden! En wat hebben we dit ook nodig. Voor mij dus erg leuk om nu in deze rol van spreker weer onderdeel te mogen zijn van de conferentie. Vorig jaar mocht ik dat voor het eerst doen en ik zie uit naar dit jaar!

1 en 2 November

Van harte welkom op één van de conferenties van 2024. Dit jaar komen we voor het eerst samen in hotel & conferentiecentrum De Reehorst in Ede. Een prachtige locatie met een grote zaal waarin 600 vrouwen passen. Daar zijn we heel blij mee.

Op maandag 27 mei 20.00 uur gaat het aanmeldformulier open. Onze ervaring is dat de tickets snel uitverkocht zijn. Eventix verzorgt dit jaar de ticketverkoop en we hebben er alle vertrouwen in dat het dit jaar goed mag gaan! Begin mei zal er weer een nieuwsbrief verstuurd worden met daarin meer informatie over de aanmelding. Mocht je onze mailing nog niet ontvangen, schrijf je dan voor de nieuwsbrief!

Kosten

Gehele conferentie (zonder overnachting)

148,50

We bieden dit jaar alleen een ticket voor de gehele conferentie zonder overnachting aan. Het is zeker mogelijk om bij het conferentiecentrum te blijven slapen. Dit jaar is het echter nieuw dat je zelf bij het hotel een kamer kan reserveren. Alle kamers van het hotel zijn al wel voor deelnemers aan de conferentie gereserveerd en daarom ontvang je bij je aanmelding een code waarmee deze overnachting te boeken is. Ook is het mogelijk om er een voorovernachting bij te boeken.