September 2022

Thema: Blijf in Mij

Na twee jaren waarin de conferentie niet door kon gaan, hopen we in 2022 weer bij elkaar te komen. We zien er zo naar uit!! Echt de tijd nemen om tot rust te komen, om God te aanbidden en om de  verdieping te zoeken in je geloof. We verlangen naar de verbondenheid met elkaar en met God; naar het wegvallen van kerkmuren en met zoveel vrouwen één te zijn in ons verlangen om dicht bij Jezus te leven.

God verlangt ook naar ons. Hij roept ons op om dicht bij Hem te zijn, verbonden met Hem te zijn. Jezus gebruikt daarbij in Joh.15 het beeld van de wijngaard. Het is een prachtig plaatje als de volle druiventrossen in de zon hangen tot ze klaar zijn om geoogst te worden. Maar dat gaat niet zomaar.

De ranken zitten verbonden aan de wijnstok en de wijnbouwer verzorgt ze. Alles is er bij de wijnbouwer op gericht om de wijnstok vrucht te laten dragen. Jezus roept ons op om in Hem te blijven. Dan mogen we groeien, bloeien, ons laten vormen (gesnoeid worden) en vrucht dragen! Tot eer van Hem.

Mira de Boer en Ron van der Spoel zullen met ons met dit thema aan de slag gaan.

Sprekers

Mira de Boer

Voor de tweede keer spreken op de vrouwenconferentie? Samen met zoveel enthousiaste vrouwen in de Bijbel lezen? Meer ontdekkingen doen over hoe groot en liefdevol God is? Ik zie er naar uit om weer met z´n allen bij elkaar te zijn en een paar goede dagen te hebben. Vanaf oktober 2020 werk ik voor Stichting Tearfund. Ik onderhoud relaties met kerken en daag hen uit om met beide benen in de buurt aanwezig te zijn. Ik ben getrouwd met Mark en moeder van drie tieners. Mijn dagen zijn gevuld met lezen, schrijven, spreekbeurten voorbereiden en geven. Ik hou van eten met vrienden, filmpjes kijken met mijn dochters en teken graag. Mijn verlangen is dat je gaat leven vanuit Gods liefde en genieten van het volle leven!

Meer informatie:
Mira de boer

Ron van der Spoel

In en na een periode waarop alles in onze wereld op z´n kop heeft gestaan en we keihard met onze kwetsbaarheid zijn geconfronteerd is het goed om bij elkaar te komen. Voor sommigen is het een periode van zoeken en tasten naar nieuw houvast bij God, voor anderen is het een tijd van dichter bij Jezus zijn dan ooit tevoren. Ik kijk er naar uit samen de diepte in te gaan en te ontdekken wat de Bijbel ons leert over die relatie met Jezus, juist door lastige situaties heen. Voor mij wordt het de derde keer dat ik mag spreken op de vrouwenconferentie en ik kijk er weer enorm naar uit. Twee dagen waarin we helemaal gericht zijn op de ontmoeting met God en elkaar, dat is zo kostbaar.

Voor wie er de vorige keren dat ik sprak niet bij was: ik ben Ron van der Spoel, 53 jaar en getrouwd met Annette. We hebben drie volwassen dochters. Ik ben inmiddels ruim 27 jaar predikant. Na drie gemeenten gediend te hebben wonen Annette en ik nu in het Zuid-Limburgse Berg en Terblijt van waaruit ik als pastor werk bij het Leger des Heils in Limburg. Daarnaast ben ik directeur van Open Doors in Belgie. Ik geniet van het spreken en schrijven over wat de Bijbel ons leert.

30 september en 1 oktober 2022

Terugblik conferenties 2022 

Thema: Blijf in Mij
Sprekers: Mira de Boer en Ron van der Spoel
Vrijdagavondprogramma: Door Talitha Nawijn Onder mijn huid (september) en muziektheater van Over Schapen Enzo (november)

Kosten

Gehele conferentie inclusief overnachting

147,50

Gehele conferentie inclusief voorovernachting (2 overnachtingen)

199,50

Gehele conferentie exclusief overnachting (je slaapt thuis of regelt zelf een slaaplocatie in de buurt)

Het ontbijt op zaterdagmorgen is voor iedereen inclusief!

117,50

Activiteiten

Psalm 147 begint met: “Halleluja, hoe goed is het om te zingen voor onze God, hoe heerlijk Hem onze lof te brengen”. Dat gaan we zeker op de conferentie ook doen. Onze vertrouwde band is er onder leiding van Deborah Olieman.

Muziek

Tijdens de conferenties zijn er (mogelijk) enkele stands aanwezig. We hebben daarvoor al meer dan genoeg aanvragen binnen.

Stands

Er is een boekentafel aanwezig van Stichting Present. Naast de boeken die de stand in het assortiment heeft, zullen ze materiaal meenemen wat aansluit bij het thema. Ook kun je hier terecht voor een cadeau of een studieboek voor je kring. Ook zullen er boeken van de sprekers worden aangeboden.

Boekentafel

We zijn heel dankbaar voor al het goede dat God ons geeft. Graag delen we dit met mensen die het minder hebben, om wat voor reden dan ook. In de aanloop naar de conferentie zullen we delen waar dit jaar de opbrengst naar toe gaat.

Collecte