Nieuwe aanmelddatum

Vanavond was de inschrijvingsavond…en wat voor één! Om 20.00 uur ging het aanmeldformulier open, maar na 1 minuut was de site overbelast. Wat een enorme teleurstelling! Je zult vast met veel frustratie achter je pc hebben gezeten en lange tijd hebben moeten wachten. Ook wij zaten als team heel machteloos achter het systeem. Heel erg jammer dat het nu opnieuw zo is gegaan.

Achter de schermen is er vanavond hard gewerkt om de site weer de lucht in te krijgen. Dat lukte echter pas 1,5 uur later.

Als team hebben we daarom besloten om een nieuwe inschrijvingsavond te organiseren.

Wat betekent dat alle inschrijvingen, inclusief degenen die op de wachtlijst staan te verwijderen. Op deze manier kunnen we met een schone lei beginnen, zodat iedereen een gelijke kans heeft zichzelf aan te melden.

We hebben ontzettend veel mailtjes gehad. Het is voor ons niet haalbaar om alle mailtjes te beantwoorden. Mocht je ons een mail gestuurd hebben over de aanmelding dan kun je dit bericht als antwoord beschouwen.

De nieuwe datum van aanmelden is volgende week dinsdag, 30 mei om 20.00 uur.

Wij willen je vragen om met ons mee te bidden. Verschillende jaren kampen we met dezelfde problemen rondom de aanmeldingen en werken op dit moment opnieuw met een professionele partij die vele aanmeldingen tegelijk verwerkt. Hoe kan het dat ditzelfde gebeuren weer bij ons plaatsvindt? We ervaren hierin een stukje strijd.

Laten we ons niet ontmoedigen om samen te komen en God te aanbidden. Wij bidden voor je, bid jij met ons mee dat alles volgende week goed gaat?